Op deze pagina vindt u het laatste nieuws omtrent onze stichting.

Geen Zwarte Pietendisco.

Jaarlijks organiseren wij een Zwarte Pietendisco, op de woensdag na de “Landelijke Intocht”. Maar dit jaar gooit het coronavirus roet in het eten, waardoor de vijfde editie in 2020 NIET doorgaat. Uiteraard proberen wij met een alternatief te komen, hetzij in een weekend dan op een woensdag.
Houdt daarom onze sociale media kanalen in de gaten, voor de laatste updates.

Aanpassingen Huis en bedrijfsbezoeken in 2020.

Normaal komen wij graag bij u op bezoek. Dit gebeurd met huisbezoeken met Sinterklaas en 3 Pieten (of meer als u dat wenst), maar helaas hebben ook wij onze richtlijnen om de bezoeken zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook geldt dit voor bedrijven of verengingen/instellingen die onder onze Bedrijvenregeling vallen.
Bezoeken zullen dit jaar als volgt gaan:

 • Huisbezoeken 1:
  Sinterklaas komt met 2 Pieten (30 minuten)/Gezin bestaat uit 2 volwassenen, kinderen tot 6 jaar mogen bij ons in de buurt komen, alles boven deze leeftijd houdt 1,5 meter afstand. Ook wordt op schoot zitten vermeden. Strooigoed wordt in een zakje of bekertje gegeven.
 • Huisbezoeken 2:
  Sinterklaas komt met 2 Pieten (15 minuten)/Gezin bestaat uit 2 volwassenen en evt. bezoek. Het bezoek gebeurd via het raam (liefst in de achtertuin, omdat uw buren misschien ook een Sint met Pieten heeft geboekt). Ook hier geldt dat kinderen tot 6 jaar in de buurt mogen komen, de rest houdt afstand. Strooigoed wordt in zakje of bekertje gegeven en cadeaus worden bij de achterdeur gezet.
 • Bedrijfsbezoeken 1:
  Bedrijven/verenigingen en instellingen waarin een groep tot 20 kinderen zijn, worden als volgt bezocht. Er komen 45 minuten 3 Pieten als voorprogramma. Zodra de Sint met zijn andere 3 Pieten komt, gaan de “Voorprogramma Pieten” weg. Sint met zijn Pieten zijn 30 minuten aanwezig. Ook hier geldt: kinderen tot 6 jaar mogen bij ons in de buurt komen, alles boven deze leeftijd houdt 1,5 meter afstand. Ook wordt op schoot zitten vermeden. Strooigoed wordt in een zakje of bekertje gegeven.
 • Bedrijfsbezoeken 2:
  Bedrijven/verenigingen en instellingen waarin een groep van meer dan 20 kinderen zijn, worden als volgt bezocht: Sinterklaas komt met 4 Pieten, 3 kwartier per groep. Ook hier geldt: kinderen tot 6 jaar mogen bij ons in de buurt komen, alles boven deze leeftijd houdt 1,5 meter afstand. Ook wordt op schoot zitten vermeden. Strooigoed wordt in een zakje of bekertje gegeven.
  * Bij allebei de varianten van bedrijfsbezoeken geldt: 1 ouder per kind(eren)
  ** Voor alle bezoeken geldt: tekeningen en knutselwerkjes vanaf de bovenkant geven. Na ontvangst bewaren wij de tekeningen 72 uur afgesloten, waarna ze gearchiveerd worden.

Tevens vragen wij u, om het informatieformulier wat u van ons krijgt, in te vullen en tijdig terug te sturen voor het grote boek (m.u.v. bezoeken van 2 Pieten). Betaling gebeurd VOORAF, via bankbetaling. Contant is mogelijk maar in een envelop met uw gezinsnaam er op.