Bezoek aanvragen

Hieronder kunt u een bezoek aanvragen van Sinterklaas met 3 Pieten. Standaard tarief is € 50,00. Binnen Fijnaart worden geen reiskosten berekend. Omliggende plaatsen binnen de Gemeente Moerdijk, bedraagt € 2,50 extra. Andere gemeenten in West-Brabant is € 5,00 of € 7,50 euro extra. Dit ligt eraan welke plaats/gemeente u woont. Onderstaande datums zijn beschikbaar. Houdt u er rekening mee met reserveren dat bezoeken ook eerder kunnen zijn. Een half uur reistijd is voor ons een veilige marge.

Datums en tijden die NIET beschikbaar zijn, staan niet in onderstaande lijst.
Bijnoot: Wij leveren standaard Sinterklaas met (roetveeg) Pieten. Wilt u liever ZWARTE pieten, zet dit in het formulier erbij in notities!!

Tijd(vereist)
Buiten een bezoek van Sinterklaas met 3 Pieten, kunt u ook kiezen voor een bezoek van 2 Pieten. Hiervan is de standaardprijs: € 30,00. Ook hier geldt; binnen Fijnaart worden geen reiskosten berekend. Omliggende plaatsen binnen de Gemeente Moerdijk, bedraagt € 2,50 extra. Andere gemeenten in West-Brabant is € 5,00 of € 7,50 euro extra. Dit ligt eraan welke plaats/gemeente u woont. Onderstaande datums zijn beschikbaar. Houdt u er rekening mee met reserveren dat bezoeken ook eerder kunnen zijn. Een half uur reistijd is voor ons een veilige marge.

Datums en tijden die NIET beschikbaar zijn, staan niet in onderstaande lijst.
Bijnoot: Wij leveren standaard (roetveeg) Pieten. Wilt u liever ZWARTE pieten, zet dit in het formulier erbij in notities!!

Tijd(vereist)

Het is niet mogelijk om zelf te kiezen welke versie Sinterklaas u krijgt en welke Pieten er mee komen! Dit ligt aan de beschikbaarheid van de vrijwilligers van onze stichting, hopende op uw begrip.